Naminė dešrelė folijoje. Beprotiškai skanu, sudėtyje nėra nieko kenksmingo, o ir gaminti labai paprasta!

2020-02-19 Autorius WorldRecipes.lt

Naminė dešrelė folijoje. Beprotiškai skanu, sudėtyje nėra nieko kenksmingo, o ir gaminti labai paprasta!
Dešrą mėgsta daugelis, bet toli gražu ne kiekviena pirktinė dešra yra naudinga mūsų organizmui. Ne visada yra aišku, kokius ingredientus gamintojai naudoja savo gaminio sudėtyje.

Šį kartą mes gaminsime naminę dešrytę folijoje, iš naudingų ingredientų!

Ingredientai

    • kiaulienos išpjova: 1 kilogramo
    • vištienos filė: ~700-800 gramų
    • lašiniai: 200 gramų
    • kiaušiniai: 3-4
    • česnakas: 6 skiltelių
    • krakmolas: 3-4 valgomųjų šaukštų
    • druska: 1,5 arbatinio šaukštelio
    • juodųjų pipirų žirneliai: pagal skonį
    • kvapieji pipirų žirneliai: pagal skonį
    • prieskonių ir pagardų mišinys: pagal skonį (jeigu norisi, tai nėra būtina)
    • maistinė folija (plėvelė)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių lašinius ir mėsą supjaustome labai smulkiais kubeliais.
  2. lašiniai ir mėsa supjaustyti kubeliais
  3. 2. Tada dubenyje išplakame kiaušinius, pipirus, druską, česnakus bei kitus prieskonius.
  4. Reklama
  5. 3. Tuomet įdedame krakmolą.
  6. 4. Pilame jį pamažu, nes susidarys gumuliukai.
  7. 5. Po to sumaišome kiaušinio plakinį ir mėsą tarpusavyje.
  8. 6. Paruoštą faršą sudedame ant folijos dalies ir jį susukame į dešros formą.
  9. 7. Užspaudžiame visus kraštus, kad neištekėtų sultys.
  10. dešrelės folijoje prieš kepimą
  11. 8. Kepame maždaug 60 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros. Valgome vieną arba su mėgstamu garnyru! Skanaus!
  12. 9. Rekomendacija: Daugiau dešrelių receptų rasite: Dešrelių receptai.
Kiaulienos suktinukai su morkomis ir pievagrybiais
(1)
Aluje kepta kiaulienos sprandinė
(54)
Tikri tradiciniai čenakai su aviena
(1)