Nekeptas maskarponės tortas su šaldytomis uogomis – tai gaivus ir lengvas maskarponės tortas su trapiu riešutų ir sausainių pagrindu, tobulai derančiu su kremine įdaro mase. Tortas pagardintas vanilės aromatu ir papuoštas šaldytomis avietėmis, kurios suteikia malonų rūgštelės prieskonį bei elegantišką išvaizdą. Tobulai tinka tiek ypatingai progai, tiek savaitgalio desertui, šis tortas maloniai nustebins švelniu skoniu ir subtilia saldumo bei gaivumo pusiausvyra.
Autorės komentaras - pamėgau tokius nekeptus tortus, nes greitai pagaminama, skanu, lengva improvizuoti.
Redaktorės Vaidos komentaras - tortą papuoškite kaip norisi, tinka ne tik šaldytos uogos, tačiau ir šviežios, skaniausia su sezoninėmis. Taip pat galima puošti smulkintais riešutais ar apšlakstyti tirpintu šokoladu.