1. Iš pradžių sausainius sutrupiname iki smulkių trupiniukų bei sumaišome su ištirpintu sviestu. Tada trupinių mase išklojame formos, išklotos su kepimo popieriumi, dugną bei statome į šaldytuvą, kad atvėstų. Buvo naudota 26 centimetrų skersmens forma.
2. Tuomet varškę lėtai išsukame su viena 400 gramų skardine kokoso pieno, supilame likerį, cukrų bei gerai permaišome.
Reklama
3. Tada želatiną užpilame likusiu kokoso pienu bei paliekame maždaug 20 minučių išbrinkti. Dedame į garų vonelę bei maišydamos ištirpiname, tik jokiu būdu neužviriname.
4. Po to truputį pravėsusią želatinos masę įmaišome į varškės masę bei gerai permaišome. Viską supilame ant pagrindo bei paliekame šaldytuve. Kai jau masė pradedame stingti, maždaug po 15-20 minučių galite papuošti tortą uogomis bei mėtomis (arba pagal savo fantaziją). Galiausiai paliekame stingti per visą naktį. Skanaujame!