Nekeptas žemės riešutų sviesto pyragas su maskarponės sūriu ir grietinėle

2023-11-30 Autorius WorldRecipes.lt

Nekeptas žemės riešutų sviesto pyragas su maskarponės sūriu ir grietinėle
Šiandien Jums rodau savo labai pamėgtą pyragą. Man jis labai patinka ne tik dėl to, kad jo kepti nereikia, bet ir dėl to, kad skonis tikrai gaunasi nuostabiai. Apskritai man maskarponės sūris pyraguose yra kažkas fantastiško. Turiu pripažinti, kad aš jį labai mėgstu. O toks pyrago variantas man asmeniškai yra vienas iš pačių geriausių. Galiu tik drąsiai paraginti ir Jus pasigaminti, nes esu visiškai tikra, kad nenusivilsite šiuo fantsatišku skoniu. Tad pradedam gamybą! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Pagrindui:
    • sausainiai "Gaidelis: 4 pakelių
    • sviestas: 1 pakelio
    • džiovinti imbiero milteliai: 1 šaukštelio
    • cinamonas: 1 šaukštelio
    Įdarui:
    Viršui:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sausainius sutriname iki smulkių trupinių bei sumaišome su cinamonu, imbieru ir ištirpintu sviestu.
  2. 2. Tada gauta mase išklojame pyrago formos dugną bei kraštus.
  3. Reklama
  4. 3. Dedame į šaldytuvą maždaug 60 minučių.
  5. 4. Tuomet maskarponės sūrį išsukame su žemės riešutų sviestu, cukraus pudra bei iki standžių putų išplakta grietinėle. Maskarponės masę sudedame ant pagrindo, išlyginame viršų.
  6. 5. Dedame į šaldytuvą maždaug porai valandų.
  7. 6. Po to šokoladą ištirpiname su sviestu, kai atvės užpilame ant pyrago.
  8. 7. Išlyginame bei dedame pyragą į šaldytuvą dar maždaug kelioms valandoms. Skanaujame!
Uogų cobbler (kobleris) pyragas
(6)