4. Patarimas: Kad patiekalas pavyktų skanesnis, aš mėsą susimalu pati. Stengiuosi parduotuvėje maltos mėsos nepirkti.
5. Apkepktus svogūnus su morkomis sumaišykite su malta mėsa. Tada muškite kiaušinį, dėkite prieskonius, druską, grietinę, džiuvesėlius bei išmaišykite. Masė turėtų gautis ganėtinai tvirta.
6. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
7. Tuomet formuokite "kepaliuką", dėkite į orkaitę bei kepkite maždaug 30 minučių. Patiekite ir skanaukite!
8. Pastebėjimas: Aš pati dar uždėjau šiek tiek sūrio, kai zuikis jau buvo iškepęs bei palaikiau orkaitėje keletą minučių, kol sūris išsilydė. Bet to daryti nėra būtina.
Gintaras Aurimas Vizgirda
Vietoje džiuvesėlių - smukiai sutarkuota žalia bulvė. Pabandykite, nesigailesitė
Atsakyti
Gintaras Aurimas Vizgirda
Atsakyti