Traški kiauliena su saldžiarūgščiu padažu

2020-12-09 Autorius Santa Maria LT

Traški kiauliena su saldžiarūgščiu padažu
Tai tikrai labai skanus būdas paruošti kiaulieną, su nuostabiu saldžiarūgščiu padažu ir makaronais. Kiauliena gaunasi traški, todėl labai skaniai valgosi. :)

Ingredientai

    • Santa Maria Egg Noodles: 1 pakelio
    • kukurūzų miltai: 4 valgomųjų šaukštų
    • kiaulienos nugarinė: 400 gramų
    • aliejus: 200 mililitrų
    • mėgstamos daržovės: 200 gramų
    • Santa Maria Asian Wok Sweet & Sour: 1 pakelio
    • Santa Maria akmens druska
    • Santa Maria pipirai Tellicherry

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia makaronus išverdame pagal instrukcijas esančias ant pakuotės.
  2. 2. Po to perplauname šaltu vandeniu ir, supjaustę stambiais gabalais, atidedame.
  3. Reklama
  4. 3. Tada supjaustome kiaulieną ir dubenėlyje sumaišome ją su kukurūzų miltais.
  5. 4. Paprastoje arba wok keptuvėje (jeigu ją turite) įkaitiname 200 mililitrų aliejaus.
  6. 5. Į keptuvę sudedame supjaustytą kiaulieną ir kepame, kol gražiai paruduoja ir tampa traški.
  7. 6. Sudedame iškeptą ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų nereikalingų aliejaus perteklių.
  8. 7. Supjaustome daržoves.
  9. 8. Išvalome keptuvę ir, įkaitinę ją, įpilame du valgomuosius šaukštus aliejaus.
  10. 9. Į keptuvę sudedame daržoves bei kepame, kol šios suminkštėja.
  11. 10. Paskui sumaišome kiaulienos gabaliukus, daržoves, makaronus ir saldžiarūgštį wok padažą. Patiekiame nieko nelaukdami ir lepinamės!
  12. 11. Rekomendacija: Daugiau kiaulienos receptų rasite: Kiaulienos receptai.
Troškinti rauginti kopūstai su šonkauliais
(4)
Orkaitėje kepti šonkauliai su barbekiu padažu
(8)
Karbonadai kitaip
(92)
Kiaulienos suktinukai įdaryti faršu ir morkomis
(39)
Kepta kiaulės pusgalvė
(5)