1. Pradžioje margariną iki purumo plakute su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Įmuškite kiaušinius. Po truputį įmaišykite miltus, kepimo miltelius bei druską.
2. Kepimo formą išklokite su kepimo popieriumi.
Reklama
3. Tešlą supilkite į formą.
4. Tuomet obuolius nulupkite.
5. Obuolius supjaustome kubeliais.
6. Obuolių kubelius sumaišykite su Rududu. Jei Rududu masė šiek tiek per kieta, skardinę įstatykite į karštą vandenį bei palaukite, kol suminkštės.
7. Tada karamelės įdarą paskirstykite ant paruoštos pyrago tešlos.
8. Galiausiai pašaukite į karštą orkaitę bei kepkite apie pusvalandį. Skanaus!
9. Rekomendacija: Daugiau pyragų su rududu rasite: Pyragai su rududu.
Aistė
Visada žinojau, kad pyragus su Rududu labai mėgstu.. Bet šis tiesiog dieviškas. Toks skanutis... Pirštelius galima laižyti.... :) mmm
Atsakyti
R.B
Pabandžiau, bet antrą kartą nekepsiu. Valgyt galima, bet nieko įpatingo.Galbut keičiant margariną i sviestą būtų skaniau.
Atsakyti
Maryte
Cukraus bomba. papildomai cukraus tikrai nereikia,rududu tik puse skardines uztektu,naudojau sviesta,ir reiktu rugsciu obuoliu. beto 20cm skarda jei 2obuoliai didesni,ir kepa apie 45min. 190-200C
Atsakyti
Aistė
Atsakyti
R.B
Atsakyti
Maryte
Atsakyti