Pats rudeniškiausias pyragas be miltų, cukraus ar kiaušinių (su obuoliais)

2018-09-06 Autorius Lieknos bitės

Pats rudeniškiausias pyragas be miltų, cukraus ar kiaušinių (su obuoliais)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • anakardžių riešutai: 200 gramų (naudoti "Arimex")
    • migdolų riešutai: 200 gramų (naudoti "Arimex")
    • sviestas: 2 valgomųjų šaukštų
    • skystas medus: 4 valgomųjų šaukštų
    • obuoliai: 6 (dideli)
    • cinamonas: 3 arbatinių šaukštelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į maistinį smulkintuvą beriame visus riešutus, sviestą (turi būti minkštas), 2 valgomuosius šaukštus medaus bei viską sumalame iki vientisos masės.
  2. 2. Tuomet kepimo formą išklojame su kepimo popieriumi bei lygiai paskirstome tešlą, kuri bus pyrago pagrindas.
  3. Reklama
  4. 3. Tada obuolius nulupame, išvalome bei supjaustome plonomis riekelėmis. Obuolius sumaišome su cinamonu ir likusiu medumi bei beriame ant pyrago pagrindo.
  5. 4. Pyragą dedame kepti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepame maždaug pusvalandį. Mėgaujamės!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.
Trupininis vyšnių pyragas
(13)