1. Paruoškite tešlą ir palikite pastovėti apie valandą, kad iškiltų dvigubai. Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais ir sumaišykite su ką tik išspaustomis citrinos sultimis. Iškočiokite tešlą, suformuokite paplotį ir įdėkite į miltais pabarstytą skardą. Orkaitę įkaitinkite iki 225° C temperatūros. Paplotį aptepkite „Marinaros“ arba pomidorų padažu. Išdėliokite supjaustytą mocarelą ir grybus. Apibarstykite juodaisias pipirais ir raudonėliais, jei reikia, ir druska. Kepkite 10 minučių (arba kol picos paplotis taps traškus).
2. Pastebėjimas: Ši vegetariška pica su grybais skaniausia ką tik ištraukta iš orkaitės. Jeigu norite sotesnio patiekalo, uždėkite šaltai rūkyto kumpio ar šoninės griežinėlių.