Pica su grybais

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Pica su grybais

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Paruoškite tešlą ir palikite pastovėti apie valandą, kad iškiltų dvigubai. Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais ir sumaišykite su ką tik išspaustomis citrinos sultimis. Iškočiokite tešlą, suformuokite paplotį ir įdėkite į miltais pabarstytą skardą. Orkaitę įkaitinkite iki 225° C temperatūros. Paplotį aptepkite „Marinaros“ arba pomidorų padažu. Išdėliokite supjaustytą mocarelą ir grybus. Apibarstykite juodaisias pipirais ir raudonėliais, jei reikia, ir druska. Kepkite 10 minučių (arba kol picos paplotis taps traškus).
  2. 2. Pastebėjimas: Ši vegetariška pica su grybais skaniausia ką tik ištraukta iš orkaitės. Jeigu norite sotesnio patiekalo, uždėkite šaltai rūkyto kumpio ar šoninės griežinėlių.
  3. Reklama
Naminė pica su faršu, pomidorų padažu ir sūriu
(6)
Chicago Deep Dish Pizza - vegetariška gili storapadė pica be mėsos
(2)
Rupių miltų pica su bulvėmis, kumpiu ir pievagrybiais
(1)
Sicilian pizza - sicilijos arba sicilietiška pica
(3)
Saulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidorais
(3)
Pica su pievagrybiais (kepta orkaitėje)
(2)