fermentinis sūris: ~50 gramų (galite keisti tuo pačiu mocarelos sūriu arba kietuoju)
prieskonių mišinys: kelių žiupsnelių
Recepto paruošimas
1. Pastebėjimas: Aš šį kartą naudojau silikoninę formą (26 centimetrų skersmens), todėl aliejaus visai nereikėjo, bet jei jūsų forma nėra silikoninė, patepkite ją šlakeliu aliejaus.
2. Iš pradžių užmaišome tešlą. Iš tešlos ištampome didelį blyną bei supjaustome kvadratėliais.
Reklama
3. Kiekvieną kvadratėlį truputį patepame padažu, dedame po truputį susmulkintos vištienos, kelis kubelius mocarelos sūrio, žiupsnį svogūnų laiškų bei užspaudžiame tešlos kraštelius, suformuojame kamuoliuką.
4. Tuomet dedame vieną šalia kito į kepimo formą siūlėmis į apačią.
5. Taip užpildome visą kepimo formos plotą.
6. Ant viršaus užbarstome likusius svogūnų laiškus, pabarstome prieskoniais bei užklojame smulkiai sutarkuoto sūrio patalu.
7. Tada dedame į orkaitę, įkaitintą iki 225 laipsnių temperatūros, bei kepame maždaug 13–15 minučių. Skanaujame!
8. Rekomendacija: Daugiau picų receptų rasite: Picų receptai
Domantas
Labai gerai išėjo, net nesitikėjau, kad taip greitai paruošiu kepimui. Puikus receptas. Visiems labai patiko. Rekomenduoju!
Atsakyti
Evelina
Neapsakomai mėgstu įvairias picas. Todėl reiks ir tokį gaminimo būdą išmėginti :) labai įdomi idėja
Atsakyti
Domantas
Atsakyti
Evelina
Atsakyti