tarkuotas sūrio mišinys: 1,5 stiklinės (mozarella, parmezanas ir asiago)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių orkaitę įkaitiname 190 laipsnių temperatūros.
2. Tuomet duonos kepaliuką padedame ant pjaustymo lentelės. Dantytu peiliu išilgai įpjauname juostas maždaug 2,5 centimetro atstumu. Tada įpjauti duoną apsukame bei įpjauname kita kryptimi, kad gautųsi "grotelės".
Reklama
3. Tirpintą sviestą supilame į įpjovas duonoje. Po to šaukštu į įpjovas paskleidžiame pesto. Galiausiai, prikemšame įpjovas sūrio mišiniu.
4. Duonos kepalą suvyniojame į aliuminio foliją bei padedame ant kepimo skardos. Kepame maždaug 15 minučių, paskui atidengiame viršų bei kepame dar kokias 10 minučių. Išimame iš orkaitės bei paliekame pravėsti prieš patiekdamos. Mėgaujamės!