Purus biskvitinis ir migdolinis obuolių pyragas

2019-09-18 Autorius Skanūs kąsneliai

Purus biskvitinis ir migdolinis obuolių pyragas

Ingredientai

    • miltai: 100 gramų
    • sviestas: 90 gramų
    • cukrus: 75 gramų
    • migdolų miltai: 75 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • obuoliai: 2
    • cukraus sirupas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sviestą išsukame kartu su cukrumi, įmušame kiaušinius, suberiame miltus su migdolų miltais ir kepimo milteliais.
  2. 2. Tuomet tešlą paskleidžiame 18 centimetrų kepimo skardelėje.
  3. Reklama
  4. 3. Obuolius plonai supjaustome ir suklojame ant tešlos.
  5. 4. Tada aptepame sirupu.
  6. 5. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių.
  7. 6. Iškepusį pyragą dar vieną kartelį aptepame sirupu. Lepinamės!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.
Purus biskvitinis ir migdolinis obuolių pyragas
Purus biskvitinis ir migdolinis obuolių pyragas
Recepto autorius Skanūs kąsneliai