Kefyro pyragas su obuoliais – tai minkštas ir drėgnas desertas, kuris sujungia natūralų obuolių saldumą ir švelnią kefyro rūgštelę. Kefyras suteikia pyragui ypatingo purumo ir lengvumo, o obuoliai prideda sultingumo ir gaivaus skonio. Šio pyrago tešla ruošiama iš paprastų ingredientų, kurie sukuria lengvą ir orų pyrago pagrindą. Ant tešlos sluoksnio išdėliojami pjaustyti obuoliai, kurie kepant karamelizuojasi ir praturtina pyragą natūralia saldžiarūgštele.
Redakcijos komentaras - klasikinis obuolių pyrago patiekimo variantas - dar karštą pyragą patiekti su vaniliniais (ar kitaip mėgstamais) ledais - čia puikiai tinka.
Daugiau idėjų ką pagaminti su obuoliais galite
rasti čia.
Daugiau įvairių pyragų receptų galite
rasti čia.