1. Pagrindas: Plaktuvu išplakite minkštą sviestą, trynį, miltelinį cukrų, vanilinį cukrų bei kakavą. Tada suberkite miltus, kepimo miltelius bei užminkykite minkštą tešlą.
2. Tuomet rankomis paskirstykite ją kepimo formoje ant dugno bei sienelių. Subadykite dugną šakute bei palaikykite šaldytuve apie 20 minučių. Kepkite 190–200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 20 minučių. Atvėsinkite.
3. Įdaras: Slyvas užpilkite su karštu vandeniu, kad truputį išbrinktų (palaikykite apie 10 minučių). Puode ant vidutinės ugnies pakaitinkite grietinėlę bei joje išlydykite šokoladą. Masę truputį atvėsinkite bei įmaišykite maskarponę.
4. Po to ant iškepusio pagrindo sudėkite nuspaustas slyvas bei užpilkite šokoladinę masę. Stingdykite šaldytuve apie 5–6 valandas, o dar idealiau – per visą naktį, kad kremas (ganašas) gerai sustingtų. Skanaukite!
5. Pastebėjimas: Slyvas galima mirkyti alkoholyje. Turėkite omenyje, kad kremas gaunasi ganėtinai minkštas – toks ir turi būti.