bruknių uogienė: kelių šauktų (arba spanguolių uogienė)
išlydytas baltasis šokoladas: 180 gramų
Recepto paruošimas
1. Pradžioje miltus sumaišykite su kukurūzų miltais, kepimo milteliais bei citrinos žievele. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, vanilę, aliejų, jogurtą bei cukrų. Įsukite sausą mišinį. Gautą tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą keturkampę skardelę. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros, maždaug 30 minučių.
2. Tuomet iškepusį pyragą palikite visiškai atvėsti, vėliau perpjaukite pusiau bei pertepkite bruknių uogiene. Apglaistykite lydytu šokoladu bei pastatykite sustingti į šaldytuvą.
3. Tada aštriu peiliu supjaustykite kubeliais bei patiekite prie arbatos ar kavos. Skanaukite!