1. Iš pradžių miltus bei kepimo miltelius persijojame. Sviestą išsukame su kiaušiniais bei cukrumi.
2. Tada į šią masę po šaukštą pilame pieno bei miltų ir sukame toliau.
Reklama
3. Prieš dedant į tešlą paskutinius miltus, perskiriame ją pusiau. Į vieną dalį įmaišome lašelyje pieno praskiestų kakavos miltelių. Kiekvieną dalį baigiame maišyti atskirai.
4. Tuomet apvalią skardą patepame su riebalais (jei ši nėra silikoninė), į centrą dedame po šaukštą šviesios ir tamsios tešlos, kol sudedame visą.
5. Dedame į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepame apie 50 minučių. Pats skaniausias jis valgyti, kol dar šiltas. Skanaujame!
6. Pastebėjimas: Nesigavo šį kartą jis zebrinis nei kiek, labiau jau tarsi marmurinis, bet skonis, gavosi nuostabus, todėl nusprendžiau pasidalinti receptu su Jumis. :)
7. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai