Na tai nėra tipiška braškių uogienė, bet ją tikrai galima tepti ir ant blynų. Gaivia rūgštele dvelkianti uogienė su pikantiška imbiero nata, labai tinka ir prie sūrio, su varške ar ant šviesios duonos su sviestu. Jos skonis man labai primena imbierinius saldainius. Kai vėlyvą rudenį atsidarysite stiklainiuką jūsų virtuvė prisipildys pavasariška gaiva, o vėl atvėsus orams, imbieras padeda sustiprinti imunitetą. Kai prinoks braškės pusę rabarbarų kiekio pakeiskite braškėmis, ar net avietėmis, šitaip turėsite visai kitokią uogienę.
Aš pati dėjau gan nemažai imbiero, man patinka stiprus jo skonis, o jei jūs abejojate dėl to stiprumo, geriau pirmiausiai dėkite mažiau, įpusėjus virimui jūs galite dar jo pridėti.