Raudonųjų serbentų džemas - uogienė su cukrumi

2023-07-20 Autorius WorldRecipes.lt

Raudonųjų serbentų džemas - uogienė su cukrumi

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • raudonieji serbentai: 1 kilogramo
    • vanduo: 90 mililitrų
    • cukrus: 1 kilogramo

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje raudonuosius serbentus nuplaukite vandeniu.
  2. 2. Suberkite į puodą bei įpilkite vandens.
  3. Reklama
  4. 3. Užvirinkite, nuimkite nuo ugnies bei trumpam palikite, kad iš uogų išsiskirtų kuo daugiau sulčių.
  5. 4. Tuomet perkoškite per sietelį bei gerai išspauskite likusi minkštimą. Įberkite cukraus, išmaišykite bei kaitinkite ant didelės ugnies. Maišykite, jei yra putų, nugraibykite.
  6. 5. Užvirinkite bei ant mažos ugnies virkite maždaug 10 minučių.
  7. 6. Iš karto supilstykite į švarius stiklainius, ataušinkite, po to užsukite. Skanaus!
  8. paruoštas raudonųjų serbentų džemas
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau džemų receptų rasite: Džemai.
Raudonųjų serbentų džemas - uogienė su cukrumi
Raudonųjų serbentų džemas - uogienė su cukrumi