Šaldytos braškės (braškių tyrė)

2019-03-22 Autorius Justyna - Baltoje lėkštėje

Šaldytos braškės (braškių tyrė)
Šaltą (ar nelabai šaltą) žiemos dieną valgyti lyg ką tik iš daržo atneštų braškių tyrę yra tarsi kažkoks stebuklas - nerealiai gardu ir prisimeni vasarą!

Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 450 mililitrų indelis braškių tyrės.

Ingredientai

    • braškės: 400 gramų
    • cukrus: 2 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia užsiauginkite arba nusipirkite braškių.:))
  2. 2. Tada pradžių braškes išplaukite.
  3. Reklama
  4. 3. Nuimkite žiedelius. Įdėkite į blenderį, įberkite cukraus bei sumalkite.
  5. 4. Tuomet supilkite braškių tyrę į šaldymui tinkamą indą bei įdėkite į šaldymo kamerą.
  6. 5. Štai ir viskas. Laukite žiemos ir skanaukite!