Agrastų ir persikų uogienė

2020-09-12 Autorius WorldRecipes.lt

Agrastų ir persikų uogienė
Labai patiko šios agrastų ir persikų uogienės receptas. Noriu pasidalinti su Jumis. Kitais metais gaminsiuosi iš dvigubos normos tai tikrai.

Ingredientai

    • pilnai neprinokę agrastai: 1 kilogramo
    • persikai: 1 kilogramo
    • cukrus: 1,8 kilogramo

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia agrastus perrinkite ir nuimkite sudžiuvusias dalis.
  2. 2. Tuomet nuplaukite ir didesnius supjaustykite, o mažesnius subadykite.
  3. Reklama
  4. 3. Užpilkite cukrumi ir palaikykite maždaug 24 valandas vėsiai.
  5. 4. Persikus supjaustykite kiek vėliau, jie sultis išskiria žymiai greičiau.
  6. 5. Po to sumaišykite agrastus su persikais virimo puode ir užvirinkite.
  7. 6. Nugraibykite putas, virkite iki 5 minučių.
  8. 7. Palikite atvėsti.
  9. 8. Po kelių valandų dar kartą užvirinkite ir iškart supilstykite į sterilius stiklainiukus. Skanaus!
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau uogienių receptų rasite: Uogienės.