Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

2017-12-14 Autorius Fotolia

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Ingredientai

    • vištienos: 300 gramų
    • raugintų kopūstų: 500 gramų
    • bulvių: 4-5
    • morkų: 1
    • svogūnų: 1
    • lauro lapų: 3
    • druskos
    • pipirų
    • cukraus: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia vištieną supjaustome mažais gabalėliais, sudedame į vandenį bei verdame.
  2. 2. Putas gerai nugriebiame, sudedame kopūstus, supjaustytas bulves. Verdame apie 10 minučių.
  3. 3. Tuomet sudedame sutarkuotą morką, lauro lapus, nuluptą, bet nesupjaustytą svogūną (baigusios virti jį išgriebiame).
  4. 4. Po to pagardiname pipirais, druska bei cukrumi. Verdame dar apie 10 minučių. Skanaujame!
Trinta kreminė moliūgų - obuolių sriuba su šonine
(2)
Miso sriuba su tofu
(2)
Gumbo - tiršta šamo sriuba
(1)