1. Iš pradžių vištienos krūtinėlę supjaustykite tokiais gabalėliais, kokiais jums priimtina, jūsų fantazijos reikalas. Tada supjausčiusios išvoliokite vištienos arba bet kokiose kitose Jūsų mėgiamuose prieskoniuose bei dėkite į keptuvę kepti. Kepkite maždaug 15 minučių, tuomet sudėkite kubeliais supjaustytas paprikas ir ananasus.
2. Kai visus tris pagrindinius ingredientus jau būsite sudėjusios į keptuvę bei iškepusios, apkepusios ar tiesiog sušildžiusios – metas padažui. Sumažiname temperatūrą bei dedame į keptuvę medų, palaukiame, kol ištirps.
Reklama
3. Paskui sudedame visus kitus ingredientus, išskyrus krakmolą. Pastarasis nėra privalomas – jis paprasčiausiai sutirština padažą, todėl jeigu, pavyzdžiui, mėsą tieksite atskirame mažame dubenėlyje, galima šį žingsnį ir praleisti. Tirštindami, pradedame nuo 1 valgomojo šaukšto ir likusį kiekį (1 v.š. = 3 a.š.) beriame dalimis, kas kartą išmaišydamos, kol pasiekiame norimą konsistenciją. Rekomenduojame patiekti su virtais ryžiais. Skanaujame!