1. Pirmiausia, margariną pašildome bei išsukam su cukrumi ir vanile. Atskiriame kiaušinių trynius, po vieną juos įplakame. Įmaišome miltus, krakmolą, grietinę. Kiaušinių baltymus išplakame su druska iki purumo ir įmaišome į tešlą. Tešla turi gautis grietinės tirštumo.
2. Tuomet tortinę išklojame kepimo popieriumi. Įpilame kelis šaukštus tešlos, paskirstome tolygiai. Kepame iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje (nustatome viršaus kepimo funkciją). Kepame, kol paruduos.
3. Galiausiai, užpilam dar kelis šaukštus tešlos bei vėl kepame. Taip kepame sluoksniuoti pyragą, kol visiškai nebeliks tešlos.
4. Atvėsiname kambario temperatūroje (nors pats skaniausias šis pyragas karštas).