1. Pradžioje į dubenį dedame 50 gramų sviesto, supilame saldintą sutirštintą pieną, vanilės esenciją, suberiame pieno miltelius, 100 gramų kokosų drožlių bei beveik į miltus susmulkintus vaflius, gerai išmaišome.
2. Tuomet riešutus paskrudiname sausoje keptuvėje bei kiek įmanoma nuvalome jų rudąjį sluoksnelį.
3. Tada iš paruoštos masės formuojame rutuliukus, į kiekvieną įspaudžiame po 1 lazdyno riešuto branduolį.
4. Po to šokoladą bei likusį sviestą sudedame į švarų sausą puodą, o jį įstatome virš kaitinamo vandens (kitaip sakant, į garų vonelę), ten pat supilame ir pieną. Kaitindamos visą laiką maišome, kol šokoladas išsilydys bei susidarys vientisa masė.
5. Tada į dubenėlį suberiame visas likusias kokosų drožles, po vieną paruoštą kamuoliuką merkiame į baltojo šokolado glaistą, iš karto apvoliojame kokosų drožlėse bei sudedame į plačią lėkštę. Statome šaldytuve, kad saldainiai sutvirtėtų. Skanaujame!