Salierų druska - tai itin pikantiškas pagardas, kuris turi umami skonį. Aš pati asmeniškai labai ją mėgstu. Visą laiką gaminuosi ją pati. Ne tik, kad nėra sunku (nors šiek tiek ir užtrunka pasidaryti), bet savo gamybos man ji net skanesnė, nei pirktinė. Salierų druską galima gaminti iš salierų sėklų, saliero gumbo bei saliero lapų. Aš gaminu tiek iš gumbo, tiek iš lapų. Iš gumbo paruošta druska švelnesnė, iš - lapų stipresnio skonio bei aromato, itin gražios žalios spalvos.
Salierų druska skaninu įvairias sriubas, troškinius, kepsnius, patiekalus su kiaušiniais, patiekalus su bulvėmis, makaronus,
koldūnus ir taip toliau. Panaudojimo būdas itin platus. Salierų druska patiekale suveikia tarsi natūralus skonio stipriklis. Tad nieko nelaukite ir imkitės gamybos. Tikrai rekomenduoju ir esu tikra, kad patiks!