1. Iš pradžių į dubenį suberkite miltus, įmuškite kiaušinį, pilkite vandenį bei pagardinkite žiupsneliu druskos. Tešlai leiskite pastovėti maždaug 10 minučių, tada minkykite, kol ji tampa graži bei elastinga vientisa masė.
2. Po to kočiokite iki maždaug 3-5 centimetrų storio lakšto, kuriame puodeliu išspauskite apskritimus. Kitame dubenyje tarpusavyje sumaišykite visus įdarui nurodytus ingredientus.
3. Ant išspausto tešlos apskritimo dėkite šaukstelį melynių, užverskite bei kraštelius gražiai užspauskite. Koldūnus dėkite į verdantį pasūdytą vandenį bei virkite maždaug 7-10 minučių.
4. Patiekite su grietine. Skanaukite!
5. Rekomendacija: Daugiau koldūnų receptų rasite: Koldūnų receptai.