Šašlykai granatų sulčių marinate

2017-11-15 Autorius SP Receptai

Šašlykai granatų sulčių marinate

Ingredientai

    • kiaulienos sprandinė: 2 kilogramų
    • svogūnai: 4 (dideli)
    • granatų sultys: 2 stiklinių
    • raudonojo vyno actas: 3 valgomųjų šaukštų
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia mėsą supjaustykite gabaliukais, o svogūnus - pusžiedžiais. Tada į indą sudėkite mėsą, svogūnus, pipirus, druską, supilkite vyno actą bei rankomis apie 5 minutes viską pamaigome.
  2. 2. Po to užpilkite sultimis, kad būtų visiškai apsemta. Marinuokite bent jau per naktį.
  3. 3. Labai skanu kepti tiek lauke ant žarijų, tiek orkaitėje. Skanaus!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau šašlykų receptų rasite: Šašlykai.
Aluje virtos dešrelės su saldžiarūgščiais raudonaisiais kopūstais
(3)
Garnyras prie keptų šonkauliukų
(1)
Vengriškas jautienos guliašas
(29)
Briedienos kepsnys
(6)