1. Iš pradžių keptuvėje apkepame mėsą su smulkiai supjaustytu svogūnu bei česnaku iki kol mėsa taps rusva. Pagardiname prieskoniais.
2. Tada sudedame mėsą į puodą.
Reklama
3. Pievagrybius supjaustome nedideliais gabalėliais bei sudedame į puodą su mėsa.
4. Sudedame pomidorus. Gerai išmaišome bei troškiname uždengtame puode ant nedidelės ugnies maždaug 15 minučių.
5. Tuomet perplauname pupeles bei sudedame į mėsą. Troškiname dar apie 10 minučių.
6. Sudedame alyvuoges bei pomidorų padažą. Troškiname dar apie 10 minučių.
7. Prieš patiekdami apibarstome tarkuotu sūriu. Skanaujame!
8. Pastebėjimas: YouTube radau panašų receptą (anglų kalba), kuris patiko mūsų šeimai. Jei ir Jums būtų įdomu pasigaminti, prisegiau video įrašo pabaigoje.
9. Rekomendacija: Daugiau mėsos sriubų receptų rasite: Mėsos sriubos.
Irena
Oj kaip tobulai pavyko. Ačiū už pasidalintą fantastišką receptą. Pirštelius buvo galima apsilaižyti!
Atsakyti
Irena
Atsakyti