Špinatų ir avokadų salotos

2020-05-17 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Špinatų ir avokadų salotos
Daugiau žalumos ir vitaminų įtraukime į savo racioną kasdien, juk pavasaris. Žinau, kad dabar gal šiek tiek apsunkinta situacija ir tikrai ne kiekvienas daržoves užsiaugina savo lysvėse ar šiltnamyje, bet einant į parduotuvę nusipirkime jų bent šiek tiek.

Ingredientai

    • špinatų lapeliai: 2 saujų
    • avokadai: 2
    • raudonieji svogūnai: 0,5 vieneto
    • kedrinių pinijų riešutai: saujelės
    • fetos sūris: 70 gramų
    • citrinos sultys: šlakelio
    • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Špinatų lapelius nuplaukite ir nusausinkite.
  2. 2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
  3. Reklama
  4. 3. Avokadus perpjaukite per pusę, išimkite kaulą, nulupkite ir supjaustykite riekelėmis.
  5. 4. Apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepajuoduotų.
  6. 5. Į lėkštes dėkite špinatus, avokadą, svogūną, berkite riešutus, patrupinkite feta sūrį. Apšlakstykitee aliejumi. Skanaukite.
  7. špinatų ir avokadų salotos
  8. 6. Rekomendacija: Daugiau salotų receptų rasite: Salotos.
Konservuoto tuno salotos su pomidorais ir alyvuogėmis
(4)