Sūrio ir kumpio pyragėliai

2017-11-20 Autorius Baltoje lėkštėje

Sūrio ir kumpio pyragėliai
Tokie receptą radau viename užsienio portale. Patiko tiek vaikams, tiek suaugusiems. Labai geras užkandis, kurį galima pasiimti net į darbą, mokyklą ar net iškylą / kelionę.

Nors su šia tešla gaminant yra šiek tiek vargo, bet turiu pripažinti, kad ji man labai patinka.

Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 12 tokių nesaldžių pyragėlių.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

     Tešlai:
    • miltai: 120 gramų
    • sviestas: 50 gramų
    • vanduo: 20 mililitrų
     Įdarui:
    • fermentinis sūris: 60 gramų
    • supjaustytas kumpis: 60 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • pienas: 120 mililitrų
    • smulkinta paprika: žiupsnelio
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia suberkite miltus į dubenį, sudėkite minkštą sviestą bei viską gerai išminkykite.
  2. 2. Tada įpilkite vandens bei viską gerai išmaišykite, kad tešla pasidarytų vienalytė. Ant miltais pabarstyto paviršiaus tešlą iškočiokite. Išpjaukite 12 apskritimų bei dėkite į bandelėms (arba keksiukams) kepti skirtą kepimo skardą.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet sutarkuokite sūrį bei sumaišykite su kumpiu. Užbarstykite ant tešlos apskritimų.
  5. 4. Po to suplakite kiaušinį, pieną, smulkintą papriką, druską bei pipirus. Užpilkite ant pyragaičių.
  6. 5. Galiausiai kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 12-15 minučių, kol iškils bei gražiai paruduos. Skanaukite!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau pyragėlių receptų rasite: Pyragėliai.
Gruzdintų manijokų užkandis
(2)
Labai vykęs bandymas pasigaminti graikišką spanakopitą
(1)
Cukinijų blyneliai su avinžirniais
(2)