1. Iš pradžių visus įdarui skirtus produktus sumaišome dubenėlyje bei atidedame į šalį.
2. Tuomet pagrindui ištirpiname šokoladą garų vonelėje - šokoladą sudedame į mažesnį dubenį, jį uždedame ant didesnio dubens su vandeniu, taip kad mažesniojo dugnas neliestų vandens, kaitiname vandenį, kol šokoladas ištirps.
Reklama
3. Tada į keksiukų formeles dedame vienkartinių formelių, jų vidų apšlakstome ištirpintu šokoladu, kad uždengtų dugną. Po to dedame įdaro bei prispaudžiame pirštais, kad įdaras pasiskirstytų tolygiai. Ant viršaus vėl šlakstome šokoladu, paskui pabarstome kokoso dribsniais.
4. Maždaug 30 minučių dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Vėsioje bei sausoje vietoje galite laikyti savaitę. Skanaus!
5. Rekomendacija: Daugiau saldainių receptų rasite: Saldainiai.
Gabija
Smaližiškas šitas receptas, gardus skonis. mano dukros mylimiausias skanėstas, nors gaminu retai, bet visada labai skaniai gaunasi.
Atsakyti
Gabija
Atsakyti
Monika
Atsakyti