1. Pastebėjimas: Nebaigtą valgyti šokoladainį, geriausia yra laikyti šaldytuve.
2. Tada iškrečiame masę į ant sviestiniu popieriumi dengtą formą, išlyginame ją, prispaudžiame prie dugno. Ant viršaus į masę įbadome susmulkintus graikinius riešutus.
Reklama
3. Po to paliekame šaltai mažiausiai kelioms valandoms. Supjaustome šokoladainį į smulkesnius gabaliukus. Skanaujame!
4. Tuomet įdedame į ją susmulkintus bananus bei įpilame obuolių sulčių. Dar kartelį viską gerai susmulkiname.
5. Pastebėjimas: Šis desertas idealiai tinka ne tik besilaikantiems dietos, nesilaikantiems jokios dietos, vegetarams, veganams, žaliavalgiamas, bet ir netoleruojantiems glitimo.
6. Iš pradžių virtuviniu kombainu arba smulkintuvu susmulkiname kartu avižinius miltus, anakardžius, datules, kakavą beidruską. Turėtų susidaryti rupi, miltus primenanti masė.
7. Rekomendacija: Daugiau sveikuoliškų receptų rasite: Sveika mityba.