Tinginių suši kamuoliukai su lašiša ir kreminiu sūriu

2024-10-22 Autorius 5 produktai

Tinginių suši kamuoliukai su lašiša ir kreminiu sūriu
Šie agurkų, lašišos ir ryžių rutuliukai – puikus užkandis, primenantis suši, tačiau lengviau pagaminamas. Susmulkinti agurkai suteikia gaivos, o lašiša prideda subtilų žuvies skonį. Jūrų dumbliai prideda autentiško japonų virtuvės prieskonio, o kreminis sūris suteikia švelnios tekstūros ir skonio balansą. Šie rutuliukai puikiai tinka kaip greitas užkandis, kurį galima mėgautis tiesiogiai arba pamirkant į sojos padažą, kaip valgant suši.

Puikiai dera kaip užkandis vakarėliams ar lengvas japoniško stiliaus užkandis kasdienai.

Taip pat lašišą drąsiai galima pakeisti į krabų lazdeles.

Autorės komentaras - juk tikrai būna, kad va imi ir apsiskaičiuoji, priverdi ryžių tiek, kad visam kaimui užtektų. Tada sėdi ir galvoji, ar čia kokį troškinį daryti, į burrito susukti ar dar ką kito... Tai ta proga noriu pasiūlyti super paprastą variantą, kur tuos ryžius galima panaudoti!

Ingredientai

    • Ryžiai: 300 g
    • Šalto rūkymo lašiša: 100 g
    • Agurkas: 1 vnt. (nedidelis)
    • Jūrų dumblių lapai: 1 vnt.
    • Kreminis sūris: 120 g

    Recepto paruošimas

  1. 1. Agurką supjaustyti mažais kubeliais, lašišą susmulkinti ir viską sudėti į dubenį kartu su ryžiais. Ryžiai gali būti šviežiai virti ir atvėsinti, tačiau taip pat gerai sunaudoti nuo vakarienės likusius ryžius.
  2. 2. Jūrų dumblių lapą susmulkinti ir sudėti į ryžių masę.
  3. Reklama
  4. 3. Į dubenį sudėti kreminį sūrį ir gerai viską išmaišyti.
  5. 4. Drėgnomis rankomis formuoti nedidelius rutuliukus.
  6. 5. Patiekti ir skanauti!
Bambukų lapuose grilinta lašiša
(1)
Beigeliai - beigelis su lašiša
(1)
Kapotos lašišos kotletai
(1)
Kepta lašišos filė
(4)