Tortilijų užkandėlės

2018-02-26 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Tortilijų užkandėlės

Ingredientai

    • tortilijos: 6 (didelės)
    • mėgiamų salotų mišinys: ~60 gramų
    • ilgavaisiai agurkai: 0,5
    • mėgiama rūkyta mėsytė: ~80 gramų (naudota rūkyta antienos filė)
    • ožkos sūrio rutuliukai su žolelėmis
    • majonezas: trupučio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių iš tortilijos stikline išspaudžiame apskritus paplotėlius (pati naudojau 7 centimetrų skersmens stiklinę).
  2. 2. Tuomet imame keksiukų formą bei išdėliojame tortilijos paplotėlius, truputį sulenkdamos kraštelius.
  3. Reklama
  4. 3. Po to kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje tol, kol gražiai apskrus. Išimame iš formos bei paliekame atvėsti. Paskui ant kiekvienos dedame truputį majonezo, salotų lapelių, po 2 agurko gabaliukus, smulkiai supjaustytos mėsytės, dar truputį majonezo bei ant viršaus uždedame po 2 ožkos sūrio rutuliukus. Skanaujame!
Virtas veršio liežuvis
(3)
Tortilijos su plėšyta kiauliena
(5)