Užkandis: Kumpio, agurko suktinukai su traškia duonele

2020-11-12 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Užkandis: Kumpio, agurko suktinukai su traškia duonele
Aš tikrai labai mėgstu, kai vienoje parduotuvėje galiu rasti daugybę įvairiausių gurmaniškų produktų. Tikrai mėgstu apsilankyti "Vilkyškių krautuvėlėje", nes ten surandu tikrai visko, ko nori manoji širdelė. Gaminant ir šį fantastišką užkandį visus ingredientus, išskyrus agurką suradau šios krautuvėlės lentynose. Kas gali būti geriau?

Šis kumpio ir agurko užkandis su traškia duonele yra išties nesudėtingai pagaminamas. Vien jo pateikimas visus labai sužavi ir priverčia griebti nuo stalo. Juk tai tikrai nėra koks paprastas sumuštinis. Traški duonelė yra tikroji šio užkandžio žvaigždė.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia duonelę supjaustykite trikampėliais.
  2. 2. Tada sudėkite į kepimo indą. Apšlakstykite aliejumi.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet agurkus nuplaukite ir daržovių skustuku supjaustykite plonomis juostelėmis. Agurką patepkite užtepėle.
  5. 4. Dėkite po juostelę kumpio. Susukite.
  6. 5. Duoną dėkite kepti į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 5-7 minutes, kad apskrustų bei pataptų traški.
  7. 6. Po to ant apskrudusios duonos dėkite po suktinuką. Patiekite ir lepinkitės!
  8. kumpio, agurko suktinukai su traškia duonele
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.
Vištienos juostelės tešloje su krakmolu
(4)
Veganiškas meksikietiškas dubuo su tofu ir tortilijų traškučiais
(1)
Krabų lazdelės tešloje
(133)