1. Pradžioje vištienos filė supjaustome vieno kąsnio gabaliukais. Gabaliukai gali būti ir šiek tiek stambesni.
2. Tuomet miltus, saldžiųjų paprikų miltelius, druską bei pipirus suberiame į maišelį bei gerai sumaišome.
3. Tada vištienos gabaliukus merkiame į pasukas bei dedame į maišelį su miltais bei prieskoniais. Maišelį uždarome bei gerai papurtome - vištienos gabaliukai turi pasidengti miltais.
4. Vištieną ištraukiame bei sudedame ant kepimo popieriaus. Palaukiame kelias minutes, kol miltai ant vištienos pavirs miltų pasta.
5. Per tą laiką gilią keptuvę pripildome iki pusės su augaliniu aliejumi bei užkaičiame.
6. Palaukiame, kol aliejus ims virti bei sudedame vištienos gabalėlius. Apskrudiname juos iš abiejų pusių.
7. Sumažiname ugnį bei uždengiame dangčiu. Kepame maždaug 30 minučių.
8. Nukeliame dangtį bei padidiname ugnį. Maišant leidžiame vištienai apskrusti.
9. Galiausiai traškius vištienos gabalėlius iš keptuvės išimame bei sudedame ant popierinio rankšluosčio arba sarvetėlės - tegul susigeria nereikalingi riebalai.
10. Sveikiausia patiekti su šviežių daržovių salotomis, skaniausia su bulvytėmis fri. Skanaus!