1. Pradžioje bulves nulupame bei supjaustome į 4 dalis, užpilame ganėtinai nedideliu kiekiu vandens (tik tiek, kiek reikia, kad apsemtų bulves), įberiame druskos ir verdame, kol suminkštės. Išvirtas bulves kartu su vandeniu sutriname, šiek tiek atvėsiname.
2. Tuomet į bulvių masę sudedame smulkiai supjaustytą česnaką, įmušame kiaušinius, suberiame miltus, gerai išmaišome. Pieną pakaitiname iki virimo, supilame bei vėl išmaišome. Įpilame aliejaus bei įberiame 1 arbatinį šaukštelį druskos, išmaišome ir paliekame tešlą pusvalandį pastovėti.
3. Tada blynus kepame jau įkaitintoje keptuvėje su mažu kiekiu aliejaus, kol gražiai apskrus. Ant vienos pusės blyno užberiame susmulkintų česnakinių laiškų arba petražolių. Patiekiame karštus su grietine. Skanaujame!