Troškintos įdarytos paprikos su malta mėsa

Ingredientai

    • saldžiosios paprikos: 4
    • malta mėsa: 600 gramų (naudota kiauliena)
    • česnakas: 3 skiltelių
    • druska
    • juodieji pipirai
    • mėgstami žolelių prieskoniai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių maltą kiaulieną sumaišykite su prieskoniais.
  2. 2. Paprikas nuplaukite ir nupjaukite "kepurę".
  3. nupjaunama paprikų kepurė
    Reklama
  4. 3. Iš paprikų išimkite sėklytes ir baltą membraną.
  5. 4. Tuomet į kiekvieną paprikos dalį įdėkite įdaro su "kalneliu", jas sudėkite į puodą (po apačia padėkite folijos, kad paprikos neprisviltų), užpilkite vandeniu bei virkite maždaug pusvalandį. Patiekite ir skanaukite!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš paprikų rasite: Paprikos.
Karaimų tešlos kibinai su mėsa
(2)
Žiedinių kopūstų apkepas su faršu
(15)
Shepherd pie - Šepardo pyragas su malta mėsa
(1)
Lavašų suktinukai su malta mėsa
(8)
Orkaitėje kepti kotletai su cukinija ir paprika
(15)