Troškintos kiaulienos kepenėlės su lydyto sūrio ir jogurto padažu

2024-02-17 Autorius WorldRecipes.lt

Troškintos kiaulienos kepenėlės su lydyto sūrio ir jogurto padažu
Aš labai mėgstu troškintas kiaulienos kepenėles su kokiu nors padažu ir dažnai jas gaminu su vis skirtingais. Šį kartą dalinuosi ir su jumis receptu su sūrio ir jogurto padažu, kuris mūsų šeimoje labai mėgstamas ir itin pasiteisinęs. Būtinai rekomenduoju pamėginti, esu tikra, kad jis nenuvils!:)

Beje, neseniai rodžiau kaip galima labai skaniai pagaminti ir česnakines vištienos kepenėlės, tą receptą taip pat labai Jums rekomenduoju išmėginti.

Ingredientai

    • kepenėlės: 600 gramų (naudoju kiaulienos)
    • svogūnai: 2
    • vanduo: 1 stiklinės
    • druska
    • pipirai
    • svogūnų laiškai
    • lydytas sūris: 150 gramų
    • natūralus jogurtas: 200 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje kepenėles užmerkite piene, kad ištrauktų jų kartumą.
  2. 2. Tuomet svogūnus susmulkinkite bei pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus.
  3. 3. Išimkite iš keptuvės bei atidėkite.
  4. 4. Tada kepenėles susmulkinkite kąsnio gabalėliais bei kepinkite keptuvėje, kol jos gražiai apskrus. Dėkite atgal svogūnus, užpilkite vandeniu bei troškinkite maždaug 10 minučių.
  5. 5. Po to sudėkite lydytą sūrį bei maišykite, kol jis išsilydo.
  6. 6. Dėkite jogurtą, sumaišytą su svogūnų laiškais, druska bei pipirais ir troškiname dar maždaug 10 minučių.
  7. 7. Rekomenduojame tiekti su virtomis bulvėmis. Skanaus!
Kinietiški koldūnai su kiauliena
(1)
Kiaulienos suktinukai su faršu ir džiovintom slyvom
(3)