Šis troškinys laiko užima nemažai, bet, patikėkite manimi, verta jį išbandyti. Namai pakvimpa džiovintais baravykais, prieskoniais bei vynu, o skonis nuostabus. Rekomenduoju!
1. Pastebėjimas: Grybus geriausia užmerkti iš vakaro, o jeigu pamiršote tai padaryti, užpilkite karštu vandeniu bei palaikykite pusvalandį.
2. Iš pradžių kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite prieskoninėmis žolelėmis, druska bei pipirais. Keptuvėje, ant šlakelio aliejaus, pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūną bei česnako skilteles. Kai gražiai pagels svogūnas, sudėkite kiaulieną bei apkepkite iš visų pusių. Apibarstykite mėsą miltais ir pakepinkite minutę.
Reklama
3. Po to į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, įpilkite vieną stiklinę vandens, vorčesterio padažo bei taurę vyno. Įberkite druskos, pipirų bei šviežio rozmarino. Uždengkite ir troškinkite ant mažos ugnies maždaug 45 minutes.
4. Paskui sudėkite išmirkytus, susmulkintus, džiovintus baravykus bei įpilkite dar vieną stiklinę vandens. Troškinkite dar maždaug 45 minutes. Įdėkite šaukštą grietinės bei kai troškinys užvirs, nukelkite nuo ugnies.
5. Apibarstykite svogūnų laiškais. Labai skanu patiekti su bulvių koše. Skanaus!