Varškės ir morkų blyneliai

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Varškės ir morkų blyneliai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • pusriebė varškė: 1 pakelio (180 gramų)
    • miltai: 1,5 stiklinė (1 stiklinė - 250 mililitrų)
    • pienas: 1 stiklinės
    • kiaušiniai: 2
    • virtos ir stambiai tarkuotos morkos: 0,5 (2 vidutinio dydžio)
    • druska: žiupsnelio
    • cukrus: 1 šaukšto
    • cukrus su vanile: 1 šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje varškę ištriname su kiaušiniais, druska, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Tada pakaitomis suberiame miltus bei supilame pieną. Įmaišome virtas sutarkuotas morkas.
  2. 2. Tuomet iškepame blynelius bei patiekiame su lydytu sviestu ir grietine arba su vyšnių uogiene. Skanaujame!
  3. Reklama
Apetitiški blynai iš cukinijos ir varškės
(10)
Nesaldūs tarkuotų bulvių ir cukinijų vafliai - blynai
(4)
Blyneliai su plaučiais
(2)