1. Iš pradžių susmulkintus sausainius sumaišome su ištirpintu sviestu. Šia mase išklojame torto formos dugną bei dedame į šaldytuvą.
2. Tuomet varškę ištriname su cukrumi, supilame pieną, iki standžių putų išplaktą grietinėlę. Viską gerai pertriname blenderiu bei paskui supilame ištirpintą želatiną. Paruoštą varškės masę supilame ant sausainių pagrindo bei dedame į šaldytuvą, kad stingtų, bent jau 2-3 valandoms, o dar geriau visai nakčiai.
3. Vyšnių masė: Uogos sudėkite į puodą, pagal skonį berkite cukraus, įpilkite šiek tiek vandens ir po truputį pilkite vandenyje ištirpintą krakmolą. Maišykite, kol masė pradės tirštėti. Sutirštėjusią uogienę atvėsinkite bei dėkite ant torto viršaus. Vėl laikykite šaldytuve, kol sustings. Lepinkitės!
4. Rekomendacija: Daugiau varškės tortų receptų rasite: Varškės tortai.