Varškės virtiniai špinatų padaže pagal Beatą

2023-07-24 Autorius WorldRecipes.lt

Varškės virtiniai špinatų padaže pagal Beatą
Šį kartą ant mano stalo - virti varškėčiai - virtiniai, kuriems paruošiau tokį žalią padažą iš špinatų, cukinijų ir krapų pagal Beatą. Receptą atradau žurnale ir man labai patiko. Nerealiai skanus ir pavykęs bandymas, tad dalinuosi šiuo fantastišku receptu su Jumis visais. Rekomenduoju pasigaminti jau šiandien. Tad pradedam! :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • liesos varškės: 200 gramų
    • kiaušinių: 1
    • miltų: 4 valgomųjų šaukštų
    • špinatų: 50 gramų
    • cukinijų: 0,5
    • česnako: 2 skiltelių
    • sviesto: 30 gramų
    • grietinės: 150 gramų
    • druskos
    • pipirų
    • šviežių krapų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia varškę ištrinkite su kiaušiniu.
  2. 2. Įberkite žiupsnelį druskos, miltų ir suminkykite tešlą.
  3. Reklama
  4. 3. Iškočiokite ilgą dešrą ir supjaustykite įstrižais gabaliukais.
  5. 4. Virtinius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai iškils į paviršių, virkite 7 minutes.
  6. 5. Per tą laiką, elektrine pjaustykle susmulkinkite špinatus, kartu įmeskite česnako skilteles.
  7. 6. Cukinijas supjaustykite mažais kubeliais.
  8. 7. Keptuvėje ant sviesto apkepinkite špinatus ir cukinijas. Įberkite druskos, pipirų ir krapų.
  9. 8. Pilame grietinę ir kaitinkite padažą ant nedidelės kaitros.
  10. 9. Kai išverda varškėčiai, sudėkite juos į keptuvę ir apvoliokite špinatų - cukinijų padaže.
  11. 10. Patiekite ir skanaukite!
  12. 11. Rekomendacija: Daugiau virtinių receptų rasite: Virtiniai.
Ravioliai su varške ir špinatais
(1)