Plikyta tešla koldūnams, virtiniams ir naminiams makaronams

2023-09-18 Autorius WorldRecipes.lt

Plikyta tešla koldūnams, virtiniams ir naminiams makaronams
Jau ganėtinai daug metų naudojausi tradicine koldūnų tešla, kuri nesitraukia, bet draugės papasakojo apie plikytą tešlą. Tad nusprendžiau apie ją dar paskaitinėti internete. Sugebėjau rasti galybes jos aprašymų internete, tad neliko nieko kito kaip imtis eksperimentų ir atrasto savo mėgstamiausią variantą variantą, kuris būtų prie širdies. Šios tešlos didžiausias privalumas tas, kad jos nereikia ilgai minkyti, o antras didžiulis privalumas - ji nelimpa prie paviršiaus, ant kurio būna kočiojama. Tad labai rekomenduoju išmėginti mano variantą ir Jus. Esu visiškai tikra, kad Jums patiks ir drąsiai gaminsite plytos tešlos koldūnus, virtinius, virtinukus ar net naminius makaronus (jie taip pat gaunasi puikūs).

Patarimas: Jeigu planuojate dalį virtinių ar koldūnų užšaldyti ateičiai, tai drąsiai gaminame iš dvigubos normos. Kad šaldomi virtiniai arba koldūnai tikrai nesuliptų, prieš dėliojant juos į maišelius, paskleidžiu šaldiklyje kol tampa kieti ir tik tuomet pakuoju. Šis triukas man padeda visada.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • miltai: 6 stiklinių
    • aliejus: 10 valgomųjų šaukštų
    • verdantis vanduo: 1 stiklinės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia miltus persijojame į gilesnį indą.
  2. 2. Tada supilame aliejų ir šaukštu permaišome.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet supilame verdantį vandenį. Kuo intensyviau išmaišome ir paliekame tešlą kelioms minutėms, kad pravėstų.
  5. 4. Po to jau rankomis užminkome tešlą.
  6. 5. Tešla gausis elastinga, tad galite iškočioti labai plonus lakštus.
  7. 6. Pjaustome norimo dydžio formas ir formuojame virtinius su mėgstamu įdaru.
  8. 7. Verdame ir skanaujame!

Dangira

6 stiklinėms miltų reikia bent jau 2 stiklinių verdančio vandens
Atsakyti
Ravioliai su varške ir špinatais
(1)