1. Pirmiausia į dubenį supilame aliejų bei pieną, įmušame kiaušinius ir plakame, kol masė taps vientisa.
2. Tuomet kitame inde sumaišome miltus su kepimo milteliais, sūriu, druska (nepadauginame) ir pipirais.
Reklama
3. Tada svogūnų laiškus supjaustome maždaug 1 centimetro ilgio šiaudeliais.
4. Sumaišome skystąją dalį su miltų mišiniu, šonine ir svogūnų laiškais.
5. Kepame kepimo popieriumi išklotoje keksinėje formoje iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių arba, kol pyragas iškepa ir gražiai apskrunda.
6. Išėmę iš formos atvėsiname.
7. Labai skanu tiek vienas, tiek su majonezu arba pomidorų padažu, tinka valgyti su sriuba, troškiniu, salotomis. Pasilepinkit!
8. Rekomendacija: Daugiau nesaldžių pyragų receptų rasite: Nesaldūs pyragai.