1. Iš pradžių nuplautas bei nusausintas viščiukų blauzdeles pabarstome rupia jūros druska bei maltais juodaisiais pipirais.
2. Tuomet kriaušes užpilame su verdančiu vandeniu. Kol pankolį bei svogūną supjausčiau griežinėliais, kriaušėms leidai pamirkti. Išmirkusias kriaušes irgi supjaustome griežinėliais.
Reklama
3. Tada įkaitintoje keptuvėje apkepiname vištienos blauzdeles. Išimame. Toje pačioje keptuvėje pakepiname svogūnus, kriaušes bei pankolį.
4. Po to į karščiui atsparų indą sluoksniais dedame mėsą, pakepintas daržoves, imbiero griežinėlius, žiedeliais supjaustytas sūdytas citrinas, viską pabarstome anksčiau išvardintais prieskoniais.
5. Paskui viską užpilame sultiniu, pabarstome pakepintais kedrų riešutais. Indą uždengiame su folija ir 180 laipsnių temperatūroje troškiname maždaug 2 valandas. Mėsa turi gautis minkšta ir labai lengvai nusiimti nuo kaulų. Mėgaujamės!