mėgiami prieskoniai (naudotas kuminas, raudonėlis, pipirai ir kaukazietiški prieskoniai)
druska
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių žirnelius atšildykite. Morką bei pievagrybius supjaustykite smulkiai, vištienos filė - nedideliais gabaliukais (maždaug vieno kąsnio dydžio). Tada vištieną pabarstykite prieskoniais bei palikite 20 minučių pasimarinuoti (Jei labai skubate - galite nemarinuoti).
2. Po to vištienos gabaliukus kepkite aliejuje, ten pat sudėkite morkas, šiek tiek vėliau pievagrybius. Kai viskas apkepa, sudėkite žirnelius. Paskui dar 5 minutės ir supilkite grietinėlę. Padruskinkite, jei trūksta - įdėkite dar norimo prieskonių ir patroškinkite.
Reklama
3. Labai skanu valgyti su virtais ryžiais, bet vienoje lėkštėje su bulvėmis taip pat nesipyks. Skanaus!