1. Pirmiausia vištienos krūtinėlę plonai išmušame. Indišką kmyną, karį, česnakinę druską bei pipirus sumaišome ir gerai įtriname krūtinėlę (prieskonių kiekis pagal kiekvieno skonį). Tada krūtinėlės vieną pusę ištepame medumi bei dedame brie sūrio (jo negailime). Krūtinėlę susukame bei įvyniojame į foliją. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros bei kepame maždaug pusvalandį, svarbiausia neperkepame, kad vištienos krūtinėlė neišsausėtų.
2. Tuomet morkas sutarkuojame per "burokinę" tarką, svogūnus supjaustome plonais pusžiedžiais, o česnaką smulkiais kubeliais. Įkaitiname keptuvę, sudedame šaldytus špinatus, leidžiame jiems atitirpti, po to pilame truputį aliejaus ir sudedame morkas, joms pasitroškinus sudedame svogūnus. Leidžiame viskam gerai pakepti. Paskui dedame gabalėlį sviesto bei česnaką. Viską pagardiname druska bei pipirais ir pačiame gale pilame grietinėlę, leidžiame padažui užvirti.
3. Patiekiame padažą užpylusios ant iškeptos vištienos krūtinėlės. Skanaujame!