1. Iš pradžių obuolius nulupame, sutarkuojame burokinės tarkos pagalba.
2. Tuomet gerai sumaišome: miltus, manų kruopas, cukrų, kepimo miltelius, krakmolą bei cinamoną.
3. Tada kepimo formą išklojame kepimo popieriumi. Suberiame miltų mišinio dalį (mano pyragas buvo dviejų sluoksnių, tai bėriau pusę miltų mišinio), užklojame tarkuotų obuolių sluoksniu, vėl sluoksnis miltų mišinio bei dar kartą obuolių masės. Svarbiausia: viršutinį sluoksnį miltais tik pabarstome.
4. Po to kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40-50 minučių. Pjaustome tik visiškai atvėsusį pyragą. Lepinamės!
5. Pastebėjimas: Kitą dieną šis obuolių pyragas būna dar gardesnis, jei tik sugebėsite sulaukti.