Žuvis su traškia plutele

2017-10-17 Autorius Ūkininko patarėjas

Žuvis su traškia plutele

Ingredientai

    • pangasiju file: 2
    • malti džiūvėsėliai: 70 gramų
    • kokoso drožlės: 30 gramų
    • tarkuotas kietasis sūris: 50 gramų
    • česnakai: 4 skiltelių
    • citrinos: 1
    • bazilikai
    • krapai
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje susmulkiname bazilikus, krapus bei česnakus. Dubenyje sumaišome džiūvėsėlius, kokosų drožles, tarkuotą sūrį, smulkintus žalumynus bei česnakus.
  2. 2. Tuomet išspaudžiame pusės citrinos sultis. Žuvies filė pašlakstome sultimis bei pasūdome. Džiūvėsėlių mišinį dalimis užberiame ant žuvies – lengvai paspaudžiame.
  3. 3. Galiausiai žuvį kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių. Pusę citrinos supjaustome pusgriežiniais bei patiekiame su žuvimi.
Žuvis: Alpinės šalvys su krapų padažu
(4)
Skaniausi menkės kepsneliai
(5)